ro en

Avantajele caselor din buşteni! Avantajele caselor din buşteni!

Casele din buşteni sunt deosebit de avantajoase datorită posibilităţii de a fi executate şi montate indiferent de anotimp, făra a se lua măsuri speciale de protecţie termică.

Lemnul repiră şi reglează în mod natural climatul intern al spaţiului de locuit, stabilizează umiditatea atmosferică, de aceea, mulţi medici consideră ca fiind sănătoase pentru organism. Pe lângă faptul că oferă un confort deosebit prin culoare şi aspect, casele din lemn sunt călduroase iarna şi răcoroase vara, acestea putând fi montate în zone în care nu este necesar avizul de mediu pentru o locuinţă clasică, pentru că sunt ecologice.

Sunt uşor de ansamblat şi reansamblat în locaţii la care nici nu aţi fi visat pentru o locuinţă clasică, nu necesită fundaţii complexe, se pot folosi fundaţii simple fără o armare specială şi, în acelaşi timp, datorită structurii massive a lemnului şi a îmbinărilor perfecte aveţi garanţia rezistenţei la cutremure.

Pentru a putea vizualiza imaginile aveti nevoie de Javascript (puteti sa activati folosind optiunile browserului pe care-l folositi)
Click pe imagine pentru a vedea la dimensiuni mai mari
Trimite unui prieten! Cunoşti un prieten căruia această pagină i-ar fi de mare ajutor?