ro en

De ce o casă din buşteni? De ce o casă din buşteni?

Fie pentru că sunteţi în căutare de relaxare, fie pentru că doriţi ca familia dumneavoastră să-şi desfăşoare activităţile de zi cu zi într-un mediu de viaţă sănătos având parte de un comfort sporit. Casele din buşteni realizate cu mare pasiune şi deosebită atenţie din partea Ecotehnic House reprezintă soluţia ideală pentru fiecare.

Folosind cele mai armonioase design-uri, noi vă vom ajuta să fiţi în fiece moment al zilei, indiferent de anotimp, în comuniune cu natura. Ideale pentru cei care îşi doresc o casă de vacanţă sau chiar şi o locuinţă permanentă, casele din buşteni se integrează perfect în cadrul natural, fiind confortabile şi ecologice.

Găsindu-şi originea în zona Bucovinei, casele din buşteni sunt pe deplin ecologice datorită materialelor folosite şi a normelor îndeplinite. Totodată, aceste case din buşteni sunt şi extreme de practice, datorită modului de ansamblare. În plus, costul este cu mult redus iar în ceea ce priveşte timpul de execuţie a lucrării şi a materialelor folosite, acesta fiind unul minim.

Penru a putea vizualiza imaginile aveti nevoie de Javascript (puteti sa activati folosind optiunile browserului pe care-l folositi)
Click pe imagine pentru a vedea la dimensiuni mai mari
Trimite unui prieten! Cunoşti un prieten căruia această pagină i-ar fi de mare ajutor?